Vanaf €70,- geen verzendkosten

Suki Concentrated Clarifying Toner

Verhelderende toner met vitamine C

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 37,90

Details

Balancerende en verhelderende toner met vitamine C | 120 ml

De toners van Suki zijn ontwikkeld als essentieel, "afgiftesystemen" voor de botanische complexen in niet alleen de toner zelf, maar ook de Suki serums en moisturizers die je daarna aanbrengt. Zodat deze kunnen werken/presteren op het hoogste niveau (niet op de huid maar in de diepere huidlagen).

De clarifying toner werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, en bevat vitamine C om de teint te verhelderen (vitamine C is ook een belangrijke vitamine die helpt bij het stimuleren van de collageen productie). Remt de groei van acne veroorzakende bacteriën en reguleert de talgproductie. Vermindert ontstekingen en neutraliseert gifstoffen in de huid. Vermindert roodheid en egaliseert de teint. 

Belangrijke werkstoffen:

  • HIGH-POTENCY ROSE CONCENTRATE, een zeer krachtig rozenconcentraat (ontwikkeld door Suki) geformuleerd met biologische rozen, drie keer -gefilterd en gewonnen voor een extra krachtige, vitamine- en antioxidantrijke botanische basis, die gebruikt wordt in alle waterhoudende producten van Suki skincare. Het rozenconcentraat komt sterk overeen met de huid eigen chemie en pH. (gezonde pH waarde ligt tussen de 4,5 en 5) Tevens verbeterd het Suki rozenconcentraat, de opname van de andere (hydrofiele) werkstoffen door de huid.
  • SSS SALICYLIC ACID™, zuivert en werkt ontstekingsremmend. Dit salicylic complex bevat SSS retinol vitamine A™, dat veilig is voor de gevoelige huid, richt zich op de onderliggende oorzaken van de chronisch problematische huid. Vermindert de verschijning van onzuiverheden (ook cystische acne witte en zwarte mee-eters). Daarnaast vermindert het complex de huidreactiviteit voor een rustige huid.
  • SSS Vitamin C™, zeer geconcentreerde natuurlijke Vitamine C polypeptide liposomen uit (citrus) werkt als antioxidant en bestrijdt vroegtijdige veroudering, vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels en versterkt de huid wat deze beter bestand maakt tegen invloeden van buitenaf.

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes en aanbevolen voor de gecombineerde tot vette huid en de huid met acne, eczeem en dermatitis.

Kilk hier voor alle producten van Suki skincare

Suki skincare concentrated clarifying tonerSuki skincare concentrated clarifying toner
Move your mouse over image or click to enlarge

Direct na het reinigen over het gezicht en de hals verstuiven, direct daarna je favoriete Suki serum of moisturizer aanbrengen.

Organic Roses (rosa centifolia) infused in purified, filtered water (agua), Organic Concentrated Aloe Vera (aloe barbadensis), Organic Rose (rosa canina), Lavender (lavandula angustifolia), Calendula (calendula officinalis) and Chamomile (anthemis nobilis) Extracts, Natural vitamin C polypeptide liposomes, Standardized White Willow Bark Extract (salix alba), Organic Seaweed Extract (algae), *Aroma/Fragrance, #Linalool, #Citral, #Linalool.

 

*Samengesteld uit 100% pure essentiële olie

#Component van essentiële olie

 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Alle ingrediënten in dit product zijn (net als alle andere SUKI producten) volledig verkregen uit natuurlijke bronnen en bevatten géén synthetische of schadelijke stoffen.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: