Vanaf €70,- geen verzendkosten

Syllepse Cosmetics

Syllepse Cosmetics

Syllepse Cosmetics

Schoonheid voor alle huidtinten! Syllepse is een reeks van 7 cosmetica producten, aangepast aan huidskleur en huidtype. Alle producten worden gemaakt in Frankrijk en zijn biologisch gecertificeerd door het onafhankelijke Ecocert.

Het concept:

Natuurlijke ingrediënten: Alle producten van het merk Syllepse worden vervaardigd met natuurlijke grondstoffen. Respect voor de natuur betekend respect voor je huid na elk gebruik.

Culturele diversiteit:Omdat iedere huid anders is! Syllepse gelooft dat culturele achtergrond mede bepalend is voor het huidtype en de verscheidenheid in huidcondities. Juist daarom is het belangrijk een product te kiezen dat op alle vlakken aansluit bij je huidtype en teint. Zo heeft een blanke huid andere behoeften dan een donkere of aziatische huid. 

Syllepse is het enige natuurlijke huidverzorgingsmerk dat een unieke oplossing bied voor iedere huid teint. Dat is pas huidverzorging op maat voor allerlei verschillende culturen!

Franse innovatie: Alle Syllepse huidverzorgingsproducten zijn ontwikkelt in een eco-lab in Frankrijk met respect voor de natuur en het natuurlijk en gezond functioneren van de huid. De gehele lijn is proefdiervrij en gecertificeerd door ecocert.

lees hier meer over Syllepse Cosmetics


Over de oprichtster

Syllepse cosmetics is een Franse innovatie gecreëerd door Audrey Berty in januari 2014.

Als bekwame schoonheidsspecialiste, ontwikkelde ze het concept van Syllepse na het bestuderen van de specifieke kenmerken van verschillende huidtinten en daarbij de verschillende behoeften. Aansluitend bij onze hedendaagse en grenzeloze wereld met een enorme culturele diversiteit. Dankzij haar gevarieerde ervaring in diverse gebieden van de cosmeticasbranche evenals vele ontmoetingen met mensen uit alle windstreken, analyseerde ze de specifieke kenmerken van elke huidskleur met de wil om het beste verzorgingsproduct ontwikkelen, voor elke huidteint.

Audrey is van mening dat onze afkomst oftewel achtergrond mede bepalend is voor onze huidtype en teint. In samenwerking met een eco-laboratorium gevestigd in zuid frankrijk, creëerde Audrey de eerste "make-up cosmetica" met biologisch gecertificeerde ingredienten. De producten werken niet op de huid, maar in synergie met de huid en brengen deze weer in evenwicht. De zachte formules respecteren de huid en zorgen voor een stralende, zachte en egale teint en houden de huid in balans en top conditie.

De productlijn

De Syllepse serie biedt een compleet basic beauty routine zonder overbodige poespas.
De pijlers van het concept worden weerspiegeld in één natuurlijkecrème genaamd Crème Visage N°16, in combinatie met 4 verschillende natuurlijke gezichtsserums.

Crème Visage N°16 is een hydraterende basis, en beschermt de huid tegen externe agressies en voorkomt vroegtijdige veroudering. De natuurlijke crème is parfumvrij heeft een zijdezachte textuur voorziet in de dagelijkse behoeften van de huid en brengt de pH waarde van de huid in evenwicht. De 100% natuurlijke crème kan zowel overdag als 's nachts gebruikt worden.

Hoe crieer je de perfecte teint met jouw huidskleur?

Door de combinatie van Crème Visage N°16 en een gepersonaliseerde serum aangepast aan jouw huidtint!

Om de huid in evenwicht te brengen heeft Syllepse onderzoek gedaan om de huid onevenwichtigheden te begrijpen. Een onbalans tussen de vette huid en droge huid is vaak gekoppeld aan een verstoring van de huid pH waarde van de huid.
De vier huidserums zullen op de korte termijn, de pH waarde van de huid in evenwicht brengen en reguleren. de uiterst pure serums met enkel natuurlijke ingrediënten, reageren zowel op de vette huid als een droge huid.

Sérum Teint Clair N°18 | serum voor de blanke huid. Hydrateert, verzacht, vermindert roodheid, en geeft een echte boost aan de helderheid van de teint. Brengt de pH van de huid in balans om een vette of droge huid te voorkomen.

Sérum Teint Mat N°40 | serum voor de licht getinte/gemixte huid (multiculturele achtergrond). Egaliseert, hydrateert, vermindert hyperpigmentatie en onregelmatigheden in de teint. Brengt de pH van de huid in balans om een vette of droge huid te voorkomen.

Sérum Teint N°75 | serum speciaal ontwikkeld voor de Aziatische huid, hydrateert, egaliseert en verhelderd onregelmatigheden en pigmentvlekjes. Brengt de pH van de huid in balans om een vette of droge huid te voorkomen.

Sérum Teint Foncé N°63 | serum afgestemd op de donkere en zeer donkere huid. Hydrateert, egaliseert en verhelderd donkere plekjes en corigeert littekens die (nieuwe) donkere plekjes kunnen veroorzaken. Brengt de pH van de huid in balans om een vette of droge huid te voorkomen.

+ Twee complementaire reinigingsproducten ter aanvulling op het Syllepse beauty routine

Gel Démaquillant Nettoyant N°14 en Masque Pour Le Visage N°37

Beide producten hebben een innovatieve transformerende formule, waarvan het voornaamste doel is: de huid diep reinigen zonder deze te beschadigen of irriteren.
Zodra de texturen in contact komen met de warmte van de huid, veranderen zij van textuur om de huid optimaal te reinigen en / of  dode huidcellen te verwijderen. Deze transformatie wordt o.a. bereikt door de suikeresters, zowel de reinigingsgel als het 2 in 1 scrubmasker zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Gecertificeerd en proefdiervrij

De formules van Syllepse bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën of siliconen. Ze voldoen aan de strenge specificaties van Ecocert en een licentie BIO. Last but not least, Syllepse producten of gebruikte ingrediënten, zijn nooit getest op dieren en bijna allemaal geschikt voor veganisten*.

m.u.v. Syllepse Gel Démaquillant Nettoyant N°14. Deze reinigingsgel bevat lactose ferment waardoor veganisten dit product wellicht niet zullen gebruiken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: