Vanaf €70,- geen verzendkosten

Pure & True

Pure & True

Pure and True is een merk bestaande uit natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het merk is ontstaan vanuit het principe, dat een inspirerend en overweldigend schoonheidsideaal niet alleen mogelijk, maar ook essentieel is. Daarbij respect voor de Aarde en het leven daarop als uitgangspunt. Luxe is een vorm van vrede en welzijn; goed doen en goed voelen wanneer we iets teruggeven aan de Aarde.

Als merk schenken wij veel aandacht aan onze manier van zaken doen. Wij zijn ons zo goed mogelijk bewust van hoe de keuzes die wij maken, onze gezondheid en omgeving beïnvloeden. Het is geweldig om luxe natuurlijke producten te ontwikkelen die het verschil maken, voor iedereen!

Lees meer >


Het ontstaan

Het ontstaan van Pure and True viel samen met de geboorte van mijn zoon, Ethan. Voor en tijdens mijn zwangerschap was ik betrokken bij het onderzoek en de ontwikkeling van het eerste volledige zelfvoorzienende bouwproject in Hawaii: LEED. Dit leerde mij, hoe wij de voetprint die wij achterlaten op onze omgeving kunnen verkleinen. Tijdens dit project ontdekten ik in mijn research, dat we in het dagelijkse leven regelmatig in aanraking komen met giftige stoffen die overal in zitten. Met het leven dat groeide in mij, besefte ik, dat ik deze giftige stoffen niet meer in mijn lichaam wil hebben. Zo ben ik de cosmetische producten die ik gebruikte, gaan onderzoeken. Er waren maar heel weinig alternatieven die voldeden aan de hoge eisen die ik aan mijn cosmetica stelde, dat ik uiteindelijk besloot zelf een pure en gifvrije cosmeticalijn te ontwikkelen.

Behalve puur en gifvrij moest de lijn resultaat gedreven, luxueus en zoveel mogelijk biologisch zijn, gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. Volgens mij is dat gelukt. Door deze producten te ontwikkelen heb ik met Pure and True een geweldig alternatief te bieden tegenover de "klassieke" cosmetica. Pure and True heeft mij de mogelijkheid gegeven om de kennis en intresses die ik in de jaren heb opgedaan, samen te brengen. Zo ook mijn liefde voor Oosterse wijsheden, de natuur en homeopatische geneeskunde. Geweldig om schoonheid en balans terug te brengen in ons dagelijks leven. Echte schoonheid komt van binnen!

Pure ingrediënten:

De meeste mensen staan dagelijks bloot aan cosmetische ingrediënten die ons lichaam kunnen beschadigen zonder dat wij dit merken. Deze ingrediënten kunnen de huid beschadigen, irriterend werkend of de huid zelfs sneller verouderen. Ingrediënten die neurotoxisch zijn, in verband worden gebracht met verlaagde vruchtbaarheid of zelfs kankerverwekkend zijn, zijn tot mijn verbazing ook in overvloed terug te vinden in cosmetica. Daarom zijn zuivere pure ingedienten voor Pure and True ontzettend belangrijk!

De producten van Pure and True bevatten gemiddeld meer dan 70% biologisch gecertificeerde ingediënten, bestaande uit minstens 96% natuurlijke stoffen. Een belangrijke reden om voor een biologisch alternatief ingrediënt te kiezen, is dat biologische ingediënten rijker zijn aan voedingsstoffen en antioxidanten. Misschien nog wel belangrijk dan wat we in onze producten verwerken, is wat we NIET in onze producten verwerken. Daarbij zijn onze formules zo puur dat ze vaak nog zuiverder zijn dan de eisen voor certificering.

We gebruiken dus géén parabenen, flalaten, synthetische kleur en geur stoffen, sulfaten en petrochemische bestandsdelen. Dierproeven zijn ook voor ons een no go.

Wij geloven oprecht, dat dit een begin is voor al onze kinderen, de planeet en de toekomst. Wij geloven dat het mogelijk is om jezelf te verwennen terwijl je de wereld goed doet. Is het niet mooi om voor een product te kiezen waar je van houdt en daarbij ook het milieu en andere mensen een groot plezier doet? Dit begint al bij de producten; zoveel mogelijk gerecycelde of recycelbare verpakkingen. Om negatieve impact op het milieu verder te verkleinen; zorgen we voor volledige CO2 compensatie voor alle aspecten binnen ons bedrijf. Tot slot geloven wij in de schoonheid van geven. Daarom doneren wij 5% van onze inkomsten (gegenereerd via verkoop) aan goede doelen van milieuorganisaties.

"Laten we samen een echt verschil maken!"

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  • Pure and True - Blossom

    Pure & True Blossom

    Kalmerende reinigingsmelk

    Normale prijs: € 29,50

    Special Price € 8,00

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: