Vanaf €70,- geen verzendkosten

 

 

 

                      Detox

 

     

                      Beauty

 

     

                      Slimming

 

     

                      Well Being 

 
     

                      Relax 

 

Phytocure

Phytocure

Phytocure staat garant voor natuurlijke kwalitatieve voedingssupplementen, voor de ondersteuning en bevordering van de gezondheid, vitaliteit en schoonheid.
Phytocure maakt enkel gebruik van natuurzuivere ingrediënten. Daardoor is de lichaamsherkenning heel groot. Dit garandeert een zeer goede acceptatie en opname door het lichaam. Het hele lichaam staat in verbinding met elkaar en de producten van phytocure ondersteunen, stimuleren en voorzien hetlichaam van de juiste vitaminen, mineralen micronutriënten en actieve bestanddelenen die we lang niet of nauwelijks binnen krijgen via ons huidige dieet en (drukke) levenswijze en dus snel(soms zelfs chronisch) tekort komen.

Het merk Phytocure is afkomstig uit België en bouwt voort op de jaren ervaring binnen de Beauty & Energy BVBA. In alle productieprocessen respecteren Phytocure en haar producenten de HACCP-normen. Deze strikte regelgeving verzekert de veiligheid en doeltreffendheid van de producten. Om topkwaliteit af te leveren volgen er uitgebreide evaluaties van de formules en van de kwaliteit en de keuze voor de gebruikte ingrediënten. Mede daardoor kan de hoge kwaliteit gegarandeert worden.

De helende kracht van de natuur, het zelf-herstellend vermogen van het menselijk lichaam gecombineerd met wetenschappelijke kennis, zorgt ervoor dat Phytocure een compleet advies op het gebied van innerlijke gezondheid en schoonheid kan geven. Voor ieder wat wils. Deze benadering is ongeëvenaard in de beauty&energy wereld.

Lees meer >
 

Het Phytocure assortiment:

Detox: Het voedingssupplement Detox is een formule die de eliminatie van toxines verhoogt en het lichaam zuivert/reinigt.

Well Being: In deze categorie 2 producten voor algehele gezondheid en energie! Namelijk: Harmony microbiotica dat de darmflora optimaliseert voor algehele gezondheid en het voedingssupplement Vitality dat de weerstand versterkt, geeft een krachtige energie boost en zorgt voor meer vitaliteit.

Slimming: Omvat een drietal producten die gewichtsobjectieven helpen te bereiken op een gezonde en verantwoorde manier.

Forever young: Omvat drie producten die ook wel "anti-aging" formules genoemd zouden kunnen worden. De producten in deze lijn helpen het lichaam gezond en zo dus langer jong te houden.

Beauty: Phytocure een voedingssupplement dat specefiek voor vrouwen ontwikkeld is. Pretty Woman ondersteunt en stimuleert een evenwichtige hormoon huishouding, als ook de schoonheid van de huid en het welzijn in het algemeen.

Relax: Het voedingssupplement Feel Good, geeft stress geen kans. Optimaliseert je energielevel en helpt innerlijke rust terug te vinden dankzij een mooie samenstelling van o.a. magnesium, vitamine B6 en B12

Persoonlijk advies vinden wij bij Be So Pure heel erg belangrijk, dus wil je weten welke voedingssupplementen het best aansluiten bij jouw wensen of behoeften, neem dan gerust contact met ons op!

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: