Vanaf €70,- geen verzendkosten

Natuurlijke Geurkaars MOA

Geurkaars met plantaardige wax en essentiële oliën

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00

Details

Geurkaars met plantaardige wax en essentiële oliën | 220 Gr

Prachtige natuurlijke geurkaars om de donkere avonden direct sfeer te geven. Geparfumeerd met een magische mix van zuiverende en kalmerende essentiële olie uit; witte salie, jasmijn, kamfer en mirre. Een geur die ontstaan is vanuit folklore verhalen.

IN FOLKLORE; Zuivere Witte Salie; zou geluk brengen en wensen uit laten komen. Jasmijn bloemen; wordt gezegd dat ze zelfs sterker geuren zijn tijdens een afnemende maan. Kamfer; helpt stress te verlichten, negatieve energie op te ruimen en er wordt zelfs gezegd dat het helpt het aura te reinigen. Mirre; wordt traditioneel beschouwd als een van de meest spirituele planten en wordt gebruikt voor het verbannen van negatieve energieën. Allemaal ingrediënten om de geest spiritueel te kalmeren en de ruimte te zuiveren.

Het prachtige ontwerp van de maan en sterren op de glazen cup werpen prachtige schaduwen door de kamer tijdens het branden van de kaars. Geniet van gezellige winteravonden of zwoele zomeravonden 'By The Light Of The Moon'. Hand gegoten met natuurlijke/plantardige wax met een geconcentreerde mix van pure etherische oliën.

De kaars is vrij van giftige stoffen, paraffine, dierlijke (bij)ingrediënten en heeft een brandtijd van ongeveer 40 uur. De verpakking is vrij van plastic en ontworpen om te worden gerecycled of up-cycled.

TIP: Zorg dat wanneer je de kaars aansteekt je deze pas weer dooft wanneer de bovenste laag van de wax volledig vloeibaar is. Zo kun je de kaars volledig en mooi gelijkmatig opbranden. Na het doven eventueel de lont centreren.

Klik hier voor alle producten van Magic Organic Apothecary

Natuurlijke geurkaars - By The Light Of The MoonNatuurlijke geurkaars - By The Light Of The Moon
Move your mouse over image or click to enlarge
Zorg dat wanneer je de kaars aansteekt je deze pas weer dooft wanneer de bovenste laag van de wax volledig vloeibaar is. Zo kun je de kaars volledig en mooi gelijkmatig opbranden. Na het doven eventueel de lont centreren. Voordat je de kaars opnieuw aansteekt breek dan het brosse deeltje van de lont af om walmen te voorkomen.

Hand gegoten met natuurlijke was op plantaardige basis en met een geconcentreerde mix van pure etherische oliën. 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: