Vanaf €70,- geen verzendkosten

Mádara Organic Skincare

Mádara Organic Skincare

Mádara | Organic Skincare

Biologische huidverzorging van het merk Mádara is ontstaan in Letland met als uitgangspunt, verfijnde natuurlijke verzorgingsproducten te ontwikkelen met de hoogst mogelijke kwaliteit en effectiviteit.

Bij Mádara gaan ze ervan uit dat de beste huidverzorging verder gaat dan enkel verzorging van buitenaf. "Dat is waarom we aandringen op echt effectief biologische ingrediënten EERLIJK claims, milieuvriendelijke verpakkingen, zorg, passie en respect. Omdat een stralend 'hart' leid tot een stralende huid". Aldus de oprichters van Madara skincare.

Kenmerkend voor de natuurlijke verzorgingsproducten van Madara is, het gebruik van pure 'nordic' ingrediënten, verfijnd tot de hoogste effectiviteit. Kruiden, bessen en unieke plantaardige oliën, rijk aan krachtige antioxidanten essentiële omega vetzuren en krachtige actieve werkstoffen met anti-age eigenschappen. Je huid voeden en verzorgen met de best mogelijke pure natuurlijke ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit, voor een huid die in balans is met een jeugdige uitstraling en gezonde glow

Groen en duurzaam.

Bij Madara zijn ze van mening dat de beste (huid)verzorging, het soort is die die dieper gaat dan de huid. Niet alleen om er van buiten beter uit te zien, maar ook om hoe we ons van binnen voelen en hoe we handelen en ons opstellen in deze wereld. "Het is de zorg voor ons welzijn en gevoel van eigenwaarde, de zorg over de keuzes die we maken, de waarden die we respecteren, en de zorg voor de ecologische voetafdruk die we achterlaten". aldus de oprichters van Madara.
Daarom maakt Madara cosmetics gebruik van gerecyclede en recyclebare verpakkingen en respecteren zij het milieu door zorgvuldig met grondstoffen om te gaan.

Gecertificeerd en dierproefvrij.

Madara is gecertificeerd door het onafhankelijke ECOCERT en is vanaf de oprichting tegen dierproeven. Alle producten zijn vegetarisch en veel van de producten zijn geschikt voor veganisten. De meeste producten zijn ook glutenvrij.


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: