Vanaf €70,- geen verzendkosten

Less is More

Less is More

Less is More natuurlijke haarverzorging is een zeer uitgebreide lijn met 100% natuurlijke haarverzorging. De ingrediënten die gebruikt worden, zijn veelal biologisch geteeld, fair trade en dierproefvrij. Met innovatieve formules, die gebaseerd zijn op effectiviteit, zuiverheid en een optimale verdraagzaamheid voor zowel de huid, als het milieu. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar.

Het merk Less is More is gecertificeerd door Austria Bio Garantie en een aantal producten ook gecertificeerd door cruelty free (peta)

De ingrediënten die Less is More gebruikt, zijn verkregen uit hernieuwbare bronnen en, waar mogelijk, afkomstig van biologisch gecertificeerde telers. Gericht gebruik van de zuiverste essentiële oliën optimaliseert de doeltreffendheid van het product en geeft bij ieder gebruik een gevoel van verwennerij met een heerlijke luxe 100% natuurlijke geur. Bijzonder te vermelden: alle producten zijn snel en volledig biologisch afbreekbaar.
De hoogste effectiviteit en respect voor het milieu en het welzijn van de gebruiker, zijn essentiële uitgangspunten voor alle producten van Less is More natuurlijke haarverzorging.

Lees meer >

The Hair Stylist
In 2005 opende Hannes Trummer de deuren van zijn eerste kleine haarsalon in het centrum van Wenen. Met zijn grote ambitie en opgedane ervaring als artistiek directeur bij een gerenommeerde internationale kappersketen, ging hij aan de slag. Zijn frisse blik op hoe haarverzorging zou moeten zijn en de sterke overtuiging dat de client met zijn/haar wensen altijd centraal staat, brachten hem op het idee om het merk Less is More op te richten.
Met de salon zelf bracht hij dit idee al enigzins tot leven. Door middel van een minimalistisch interieur waarbij de client en zijn/haar spiegelbeeld de enige 'decoratie' is. De rustige, harmonieuze sfeer die hierdoor wordt gecreëerd, legt de focus volledig op de persoonlijke wensen van de klant. Alleen op die manier kan deze worden gerealiseerd, met aan de ene kant technische know-how. Aan de andere kant een gevoel voor esthetiek en een acceptatie van de eigen stijl van elke client, wat ieder persoon uniek maakt.

The Chemist
De tijd was rijp voor een uitbreiding van het concept toen Doris Brandhuber, chemicus en aromatherapeut, zich aansloot bij Hannes. In de loop van haar universitaire loopbaan, heeft zij zich als natuurwetenschapper gespecialiseerd in het vakgebied Biomimetics. Dit interdisciplinaire veld maakt gebruik van de systemen en werkwijzen van de natuur als model; het systematisch genereren van producten voor een geheel nieuw en ge-optimaliseerd doel.
Als chemicus is Doris goed ingelezen in de chemische formules en verbindingen, die gebruikt worden in cosmetica. Met deze kennis heeft ze onderzoek gedaan naar de gevolgen voor de gezondheid en het milieu van reguliere salonproducten. De uitkomsten lagen niet in lijn met de visie van het merk gezien de schadelijke gevolgen voor mens en milieu. Daarom zagen ze geen andere oplossing, dan zelf producten te ontwikkelen. De natuurlijke en biologsiche haarverzorgingslijn van Less is More is daarvan het mooie resultaat.

66 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

66 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: