Vanaf €70,- geen verzendkosten

Konjac Sponges

Konjac Sponges

Konjac is ook wel bekend als Konnyaku, een aardappelachtige vaste plant die van origine in Azië groeit. Konjac of Konnayaku aardappelen (knollen) worden in landen als Korea en Japan voornamelijke geteeld als voedsel. Al meer dan 1500 jaar staan de "aardappelen" (kojac) op het menu in Japan. In de 6e eeuw geintroduceerd als medicijn door de vele gezondheidsvoordelen die de plant met zich meebrengt. Konjac bestaat voor ongeveer 97% uit water en 3% uit Glucomannan (een voedingsvezel). Een volledig natuurlijke krachtige voedselbron dus, aangezien het veel mineralen bevat en amper caloriëen. 

Konjac staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt al meer dan 1500 jaar gebruikt in Japan, nadat het daar in de 6e eeuw oorspronkelijk als medicijn werd gebruikt. Een van nature hydraterende plantvezel die alkalisch is en de zuurtegraad van de huid (weer) in balans brengt. Na gebruik is je huid schoon, zacht en fris..... helemaal natuurlijk!

De schoonheidsvoordelen van de konjac (aardappel/knollen) worden al meer dan een eeuw gebruikt voor een behandeling van de gevoelige huid. Konjac bevat van nature heel veel goeds zoals, Eiwitten, koolhydraten, ijzer, fosfor, koper, zink, vitamine A, C, E, D, B1, B2, B6 en B12. Niet zo gek dus dat Japanners het eten en gebruiken op hun huid. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, zijn er ook diverse soorten sponsen met elk hun eigen werking op de normale, droge, gecombineerde of zelfs de meest gevoelige huid:


De spons:

  • 100% Natuurlijke Spons 
  • Zachte peeling 
  • 100% vrij van kleurstoffen 
  • 100% vrij van synthetische toevoegingen 
  • 100% biologisch afbreekbaar

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: