Vanaf €70,- geen verzendkosten

Kimberly Sayer

Kimberly Sayer

Kimberly Sayer's passie voor biologische producten is ontstaan tijdens haar Jeugd in Engeland. Als dochter van biologische boeren gebruikten Kimberley en haar familie de groenten, het fruit, bloemen en kruiden vanuit eigen biologische landbouw om natuurlijke huidverzorging te maken voor eigen gebruik.

Kimberly vertaald die kindertijd tradities in een carrière tijdens haar training gegeven door de gerenommeerde Britse aromatherapist Michael Winter, gecombineerd met haar studie aan Neals Yard Beauty Therapy College in Londen. Door het integreren van haar studie van de aromatherapie , samen met natuurkunde, scheikunde en biologie, beheerst Kimberly de wetenschap van huidverzorging met uitsluitend biologische ingrediënten.

Na het behalen van haar Beauty Therapy degree, is Kimberly begonnen met het samenstellen van diverse holistische gezichts- en lichaamsbehandelingen en beoefend zij organische esthetiek in New York en Londen voor meer dan tien jaar op prestigieuze kuuroorden, waaronder Warren Tricomi .

Door haar enorme kennis van de wetenschap te combineren met haar passie voor organische ingrediënten, creëert Kimberly vervolgens haar eigen bijzonder pure en effectieve huidverzorgingslijn die haar eigen naam draagt. KIMBERLY SAYER OF LONDEN

De 'groene grondslagen' voert ze door in haar gehele bedrijfsvoering. Zo zijn alle gebruikte verpakkingen 100% recyclebaar en zijn geen van de gebruikte ingrediënten of eindproducten getest op dieren.

Inmiddels kan Kimberly Sayer zich rekenen als een van de grootste experts op het gebied van holistische biologische huidverzorging. Met een grote schare fans onder celebrities, onderschreven door modellenbureaus en Natural Beauty Awards verder, is Kimberly Sayer nu ook exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Besopure.nl!

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: