Vanaf €70,- geen verzendkosten

Fresh Therapies

Fresh Therapies

Fresh Therapies, natuurlijke nagellakremover zonder gifstoffen! Opgericht door Nicola Dickinson die na meerdere jaren gewerkt te hebben in beauty salons, besloot haar eigen merk nagelverzorging op te richten, simpelweg omdat ze zelf graag een manicure wenste zonder gifstoffen.

Alle verzorgingsproducten van Fresh Theraies zijn er op gericht de nagels en nagelriemen te verzorgen met uitsluiten veilige en gifvrije (natuurlijke) ingrediënten. Simpelweg omdat 'reguliere' nagellakremover allerlei giftige stoffen bevat (denk aan aceton, alcohol) die in de praktijk meer kwaad doen voor je nagels dan goed. Uiteraard zijn alle producten van Fresh Therapies vrij van aceton, Isopropyl, alcohol, (synthetiche) glycerine, Benzophenone 1, ButylAcetate en Toluene. De stoffen voor de gifvrije nagellakremover die wel gebruikt zijn, zijn biologisch afbreekbaar, veilig voor het milieu, evenals voor de nagels en huid.

Er zijn twee soorten natuurlijke nagellakremover die beide geschikt zijn voor het verwijderen van allerlei soorten nagellak. Daarrnaast is er een verzorgende honderprocent natuurlijke nagelriemolie om de nagels en nagelriemen te verzorgen en versterken.

Producten van Fresh Therapies zijn nooit getest op dieren, en vrij van dierlijke stoffen dus geschikt voor veganisten. Alle producten zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: