Vanaf €70,- geen verzendkosten

Alga Maris

Alga Maris

Natuurlijke zonnebrand producten van het merk Alga Maris. Beschikbaar in diverse uitvoeringen: een zonnebrandcrème voor het gezicht, een zonnebrand lotion en zonnebrand spray. Diverse factoren (SPF), voor het lichaam én het gezicht, voor volwassenen én voor kinderen. Alle zonneproducten van Alga Maris hebben een natuurlijke basis, bevatten uitsluitend natuurlijke minerale zonnefilters en zijn gecertificeerd door ECOCERT. Bevat geen nanodeeltjes en laat toch geen witte waas achter. YESSS!!

Alga Maris is op dit moment het snelstgroeiende merk natuurlijke zonbescherming in Europa. De filosofie van de oprichters, de technologische innovatie en de biologische samenstelling, maakt dit merk uniek. Lees hier meer over deze nieuwste innovatie op het gebied van natuurlijke zonbescherming, volg onze blog over natuurlijke zonnebrand of vraag ons om advies. Want voor zonnebrand geldt: voorkomen is beter dan genezen!

 
Lees meer >


De oorsprong van de ingrediënten van Alga Maris vrijwel letterlijk te vertalen. De bron van alle producten van deze lijn zijn terug te herleiden naar de oceaan. De algen-diversiteit van de oceaan is een onschatbare bron voor nieuwe ontdekkingen. Een van deze ontdekkingen is Alga Gorria®. Een rode alg (Gelidium sesquipedale) wat het belangrijkste bestandsdeel is van de natuurlijke zonnebrand van Alga Maris:

Alga [Latijn]: zeewier ofwel Algen ( /enkelvoud alg / æ l ɡ ə / )

Maris [Latijn]: (mare, maris (n)) : zee, de zee (/zelfst.naamw. (m./v.)

Alga Maris is ontwikkeld door Laboratoires de Biarritz. Met grote passie voor het de natuur - de oceaan in het bijzonder - en de water sport, is behoud van de natuurlijke hulpbronnen het uitgangspunt. Daarbij was het doel om natuurlijke producten te ontwikkelen die zowel de behoeften van het lichaam en het milieu respecteren, maar ook aan de hoge verwachtingen van de gebruik voldoen. Hier zijn ze heel goed in geslaagd.

Door onderzoek te doen naar de algen-activiteiten, is het eerder genoemde Alga Gorria® ontwikkelt. Een Rood alg dat vol zit met een aantal natuurlijke organismen voor de bescherming en het gezond houden van de huid. Daarnaast ondersteunt Alga Gorria® het cellulaire afweersysteem en wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd. 

- Een krachtig anti-oxidant (incl. carotenoïden en flavonoïden)
- Oligo-elementen
- Minerale zouten
- Essentiële aminozuren

Door de innovatieve manier om de grondstoffen te winnen, blijft de beschermende kracht van het rode alg maximaal. Daarnaast zorgt het zeewater, dat bij de winning wordt gebruikt, voor de verbetering van het beschermend vermogen van de natuurlijke elementen.


Over Laboratoires de Biarritz

Jean Marc en Muriel Dubois zijn de oprichters van Laboratoires de Biarritz. Hun passie heeft hun gebracht tot de ontwikkeling van innovatieve cosmetica. Hoge bescherming tegen de zon, het welzijn van de gebruikers en respect voor het milieu zijn de uitgangspunten. Daarbij zijn alle fases uitgedacht om de meest effectieve en duurzame ontwikkeling te bewerkstelligen.

 

De formules en ingrediënten:

De formules en ingrediënten: alle producten bevatten enkel die ingrediënten die de producten nodig hebben, volledig in samenspraak met de ECOCERT certificering. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke bron en (waar mogelijk) biologisch verkregen. Voor de algen is specifiek van toepassing, dat alle algen die zijn onderzocht en/of gebruikt, in overvloed zijn en niet met uitsterven worden bedreigd

 

Verpakkingen:

Alle verpakkingen zijn ontwikkeld met enkel gerecycled en recyclebaar plastic. Daarbij speelt ook het ontwerp van de verpakking een rol in het behoud van het product. Dankzij de luchtdichte pompjes en verpakkingen blijft het product beschermt en de kwaliteit van de producten 100% behouden. Daarnaast is de verspilling nihil, doordat 98% van de inhoud eenvoudig uit de verpakking te halen is.

 

Ecologische voetafdruk:

De ecologische voetafdruk wordt tot een minimum beperkt. Niet alleen door de verpakkingen, maar ook door tijdens de productie enkel duurzame en "groene" materialen te gebruiken, het kiezen voor enkel de meest onbewerkte grondstoffen (raw materials). Een productieproces wat weliswaar een langere doorlooptijd kent, maar daardoor de ecologische voetprint tot een uiterst minimum gebracht kan worden.

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: