Zonneverzorging.

Er is al heel veel geschreven over zonnebrandcreme. Is het nu wel goed, niet goed, kies je voor minerale zonfilters, synthetische zonfilters. Pfff what to choose??!!

Here's what we think..

Natuurlijk is SPF (sun protection factor) essentieel voor veilig zonnen en bescherming tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen. De effectiviteit van SPF om je huid te beschermen tegen schadelijke effecten van de UVA en B-stralen zoals huidveroudering, wordt verhoogd wanneer anti-oxidanten direct op de huid aangebracht worden. Bijvoorbeeld: vitamine E versterkt de bescherming tegen UVB-stralen terwijl Vitamine C extra bescherming biedt tegen UVA-stralen. Anti-oxidanten hebben bovendien ontstekingsremmende eigenschappen, cruciaal voor een gezonde huid.

Het is altijd belangrijk om te smeren met SPF, maar wil je je zonnebescherming een extra boost geven? Gebruik je SPF dan in combinatie  met producten die rijk zijn aan vitamine E en Vitamine C. Breng een vitaminerijk serum aan onder je zonnebrand voor maximale bescherming tegen de negatieve effecten van de zon – voor onbezorgd genieten!

Kimberly Sayer dagcréme met SPF 30