Minerale oogschaduw van Inika!

Supermooie minerale oog make-up van Inika. 100% natuurlijk, intens puur minerale pigment en zacht voor de gevoelige huid. Multifunctioneel – de oogschaduw kan zowel droog aangebracht worden, nat als eyeliner of voor een intensere kleur. Diverse lichtere kleuren zijn prachtig als highlighter. Verkrijgbaar in 23 kleuren dus voor ieder wat wils. Ook leuk om als je graag experimenteert met veel verschillende kleuren! Overweldigd door het aanbod? Hieronder onze aanraders voor blauwe, groene en bruine ogen.

Blauwe ogen: 
Verhoog de ‘wow’-factor van je blauwe ogen. Lychee – mat roze om te gebruiken als highlighter onder je wenkbrauwen tot aan de arcadeboog (oogplooi), Blue Steel – een schitterend korenblauw met een vleugje glans op je bewegend ooglid en, Industry  -  een krachtige, donkere kleur grijs in de arcadeboog (plooi) van je ooglid en de buitenste hoek van je oog. Eventueel nog wat van de kleur lychee op het midden van je oogbol inkloppen met je vingers.

Groene ogen:
Leg de nadruk op je groene ogen! Peach Fetish – roze perzik om te highlighten vanaf de arcadeboog (oogplooi) tot aan je wenkbrauw, Copper Crush – een rijke rose-gouden kleur met een vleugje koper op je (bewegende) ooglid en Coco Motion –aardse, matte bruin. Perfect voor het creëren van diepte en definitie aanbrengen in de arcadeboog (oogplooi) en de buitenste hoek van je oog.

Brown/Hazel Eyes:
Voor grote ogen met een verleidelijke oogopslag. Honeycomb – matte nude honingkleur als highlighter onder je wenkbrauw, Eternal marine – blauw/groene glimmer op je ooglid en edelsteen Turquoise in de arcadeboog (oogplooi) en de buitenste hoek van je oog. 

 

Als je oogschaduw aanbrengt in de arcadeboog (oogplooi), breng de kleur dan niet aan tot je binnenste ooghoek, maar stop ongeveer op 1/3 van de arcadeboog en zorg ervoor dat je bij de buitenste hoek een beetje omhoog gaat (volg dus niet de natuurlijke contour van je oog, die omlaag wijst). Voor de experimenteerders: er kan weinig mis gaan als je lichte kleuren gebruikt om te highlighten vanaf je wenkbrauw tot aan de oogplooi, medium kleuren op je ooglid en donkere kleuren in de arcadeboog en buitenste hoek van je oog. 

Have fun!