Ik wil even een heel snel, een heel gemakkelijk, maar vooral heel effectief DIY-beauty recept met jullie delen! Perfect voor deze drukke dagen. Ik ben al weken geobsedeerd door dit gezichtsmasker en de effecten op mijn huid - ik kan niet geloven dat het zo simpel is. 

Meng honing en avocado-olie met je handen, gelijke delen van elk, en laat 10-15 minuten intrekken op je huid, na reinigen en scrubben (als je daar zin in hebt) - that's it. Ik gebruik graag avocado-olie vanwege de hoeveelheid vitamine E en essentiële vetzuren, maar een huidvriendelijke olie als amandel- of jojoba-olie werkt ook. Klinkt bijna te simpel, maar ik ben niet voor niets geobsedeerd - een supergladde huid is het resultaat! 


Pssst.... Het is belangrijk om biologische honing te gebruiken. Ongeraffineerd & puur, dat is sowieso beter voor je huid. Bovendien steun je met het kopen van biologische honing bijen in de wilde natuur, en dat is hard nodig!


Honingraat