Vanaf €70,- geen verzendkosten

Sophyto

Sophyto

HELAAS IS DE PRODUCTIE VAN SOPHYTO HUIDVERZORGING STOP GEZET. BEKIJK ONZE ANDERE MERKEN VOOR EEN ALTERNATIEF. OF NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ADVIES.

Karen Sinclair Drake is de huid expert achter het natuurlijke/biologische huidverzorging merk Sophyto. Zij combineerde de principes uit functionele geneeskunde met natuurlijke huidverzorging om zo producten te ontwikkelen die de natuurlijke huidfuncties optimaliseren en ondersteunen. Haar vernieuwende onderzoek in milde zuurgraad als een preventieve en aanvullende maatregel tegen huidveroudering heeft wereldwijd doktoren en dermatologen aangespoord de producten te adviseren aan hun cliënten.

Sophyto® natuurlijke huidverzorging transformeert de huid door de pH-waarde van de huid te optimaliseren. Uit Karen's uitgebreide onderzoek is namelijk gebleken dat een gezonde huid een pH waarde heeft van ongeveer4.5/5. Waar de meeste reguliere producten deze (mild zure) pH verstoren, zorgen de producten van Sophyto dat deze pH gehandhaafd/gerespecteerd wordt. Voor Sophyto huidverzorging worden enkel waardevolle natuurlijke/biologische ingrediënten/stoffen gebruikt. Dit resulteert in voedzame formuleringen voor een meer gelijkmatige, jeugdige uitstraling. Sophyto huidverzorging vermindert de gevoeligheid en overmatige bacteriële groei, reguleert het vochtgehalte, verstevigt follikels, verkleint poriën en de diepte van rimpels en verstevigt de huid. Alle Sophyto producten zijn altijd gegarandeerd VRIJ van synthetische ingrediënten, vulstoffen, parabenen, minerale oliën, bewerkte voedingsstoffen, glutenvrij en parfumvrij. Last but not least, Sophyto is volledig dierproefvrij!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: exclusieve kortingen, nieuwtjes & Meer!

Follow us on: